2016 İlkbahar / Yaz Moda Trendleri

Havaların baharı hatırlatan güzel günlerinde içimizi daha da ısıtacak İlkbahar / Yaz moda trenlerini derleyip post haline getirmek bile beni çok heyecanlandırdı. Diğer şehirleri bilmem ama İzmir de tam bir bahar havası var!

Geçtiğimiz moda haftalarında gördüğümüz silüetler, desenler, renkler 2016 ilkbahar/yaz modasını belirledi.


AÇIK OMUZLARIN ROMANTİKLİĞİ

Geçtiğimiz yazın trendi olan omuz dekoltesi hızını alamayıp 2016 İlkbahar / Yaz trendleri arasında da yer almış. Omuzların düşüklüğü ile kendinizi romantik bir güzellik içinde hissedeceksiniz.



BATİK ETKİSİ

Moda tekerrür ediyor desek yanlış söylemiş olmayız! 60'ların tye-dye trendini 2016 yazında bol bol göreceğiz gibi görünüyor. 



PEMBE TONLARI

Isınan havalarda pembenin canlandırıcı, mutluluk hormonunun tavan yaptırdığı rengi ve tonlarıyla  trendler arasına giriyor.



DANS EDEN PÜSKÜLLER

2015/2016 Sonbahar Kış trendleri arasında olan püsküller yaz aylarında da devam edeceğe benziyor. Püsküller; elbiselere, ceketlere, bluzlara, eteklere  eşlik ederek dans edecek ve hoş bir hava katacak!

BOL PAÇALAR

70'leri andıran bol paçalar geri mi dönüyor dersiniz!? Kocaman bir evet!  Erkek modasında bile etkili olacak bol paça trendi dar kesim pantolonlara el sallayacak gibi görünüyor!


"YAZIN ÖNE ÇIKAN RENKLERİ SARI VE TURUNCU"

Maskülen giyinenler bir arkaya lütfen! Feminenlik tüm renkleriyle ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan New York Moda Haftasında birçok tasarımcının  Sarı ve Turuncu renklerine yer verdiğini gördük. İçimizi açan sarı ve enerjisi bir hayli yüksek olan turuncu renklerinin tonlarıyla yaz aylarında hepimiz parlayacağız!


 Instagram : @tgblog   Hashtag : #tugcegorgulu

Yorumlar

Popüler Yayınlar